"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Колесников попередив мерів, що УЄФА за ними спостерігає

П'ятниця, 4 червня 2010, 22:37

Віце-прем'єр Борис Колесников запевнив, що не допустить крадіжок під час підготовки до Євро-2012.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна".

"УЄФА престижна прибуткова організація, яка має можливість запросити кращих фахівців світу по кожному підрозділу - по аеропортах, стадіонах, по міському транспорту. Тому всі ці дрібні хитрощі не пройдуть", - сказав він, відзначивши, що його повідомлення, в першу чергу, спрямовано місцевій владі.

При цьому Колесников навів у приклад одного з високопоставлених інспекторів УЄФА, який на "Олімпійському" під час свого візиту зумів розглянути невідповідність якості бетону тому, що написано було в документах.

"Ось ця радянська звичка може зіграти з нами злий жарт. Це чисте злодійство, це часи такого собі ОБХСС. Геннадія Москаля немає, він міг би нагадати - у нього багатий досвід у цьому плані", - відзначив він.

Реклама:

Також віце прем'єр розповів про останні успіхи його команди у рамках підготовки до Євро-2012.

Він наголосив, що Україна вже цього тижня підписала з Польщею угоду про роботу прикордонників та митників обох держав в одному пункті, що може скоротити час контролю для іноземних туристів.

До того ж, за словами Колесникова, одна з всесвітньо відомих мереж готова підписати Меморандум про будівництво 30 готелів за три роки в Україні. Назву мережі, з комерційних міркувань, він відмовився назвати.

За його словами, до Чемпіонату Європи буде побудовано 20 готелів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!