"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Представники Мінфіну увійшли до наглядової ради Родовід Банку

Середа, 30 червня 2010, 18:29

Тимчасовий адміністратор рекапіталізованого Родовід Банку своїм рішенням ввів до складу наглядової ради сім представників держави, зокрема Міністерства фінансів.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу фінустанови.

"Для забезпечення включення представників держави до складу органів управління банку тимчасовим адміністратором згідно наказу №322 від 25 червня 2010 року прийнято рішення про обрання до складу наглядової ради АТ "Родовід Банк" строком на три роки (по 25 червня 2013 включно) ... представників Міністерства фінансів, яке є уповноваженим органом держави Україна", - говориться в повідомленні.

Так, головою наглядової ради Родовід Банку став Микола Гордієнко, який є заступником голови ГоловКРУ, його заступником - директор Департаменту роботи з персоналом Міністерства фінансів Віктор Кравченко.

Реклама:

Членами Наглядової ради також призначені:

- Олександр Дубровін (начальник відділу управління ризиками Департаменту з питань участі держави в капіталізації банків Міністерства фінансів);

- Володимир Кочерга (директор Департаменту політики розвитку ринку фінансових послуг Міністерства фінансів);

- Євген Кузькін (заступник міністра фінансів);

- Ярослав Матузка (заступник директора Департаменту з питань участі держави в капіталізації банків - начальник відділу контролю за банківськими установами Мінфіну);

- Валерій Прокопець (заступник директора Департаменту забезпечення діяльності міністра (патронатна служба) - начальник аналітичного відділу Міністерства фінансів).

Як повідомлялося, раніше тимчасовий адміністратор Родовід Банку прийняв рішення про відкликання повноважень і виведення зі складу правління банку чотирьох його членів.

ПАТ "Родовід Банк" зареєстроване в 1990 році, за класифікацією НБУ входить до групи великих банків.

У липні 2009 року в рамках програми рекапіталізації на суму 2,809 млрд. грн. держава в особі Міністерства фінансів офіційно стала власником 99,97% акцій фінустанови.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!