Новинський чекає швидкого вирішення питання приналежності ЧСЗ

Четвер, 3 червня 2010, 16:14

Уже найближчим часом питання про приналежність державної акціонерної холдингової компанії "Чорноморський суднобудівний завод" (ДАХК "ЧСЗ"), яке виникло у зв'язку з судовим рішенням про повернення у держвласність контрольного пакету її акцій, буде врегульоване.

Таку упевненість висловив власник "Смарт-холдингу" Вадим Новинський у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"Один суд сказав одне, завтра - інше скаже. Я упевнений, що через два місяці ситуація піде в іншому напрямку", - сказав він, коментуючи судове рішення.

Як повідомлялося, Господарський суд Києва рішенням від 28 травня зобов'язав повернути в держвласність 90,25% акцій ДАХК "ЧСЗ", контрольованих "Смарт-холдингом".

Реклама:

Генпрокуратура звернулася до суду за результатами перевірки, в результаті якої встановила численні порушення законодавства при приватизації пакета акцій ЧСЗ.

ДАХК "ЧСЗ" - найбільше підприємство галузі в Україні та одне з найпотужніших у Європі. Його виробничі потужності дозволяють виконувати замовлення на проектування, будівництво та ремонт суден будь-якої складності, аж до авіанесучих крейсерів і супертанкерів, і комплектувати їх за бажанням замовників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: