УЄФА ЗАТВЕРДИЛА ЄВРО-2012 В УСІХ 4 МІСТАХ

Середа, 2 червня 2010, 20:31

Наглядова рада УЄФА ухвалила рішення затвердити право на проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в усіх чотирьох українських містах.

Про це повідомив "Інформаційний центр "Україна-2012" за підсумками засіданняя УЄФА у швейцарському Ньоні, передає агентство УНІАН.

За повідомленням, перед тим, як зробити висновки на користь наших міст, експерти УЄФА побували в Києві та Львові, детально вивчили ситуацію на будівництві проблемних об`єктів і подали свій звіт Наглядовій раді.

"Все в наших руках. УЄФА задоволена тими зусиллями, які докладає уряд України з підготовки до чемпіонату, і здивована, що за останні 2 місяці зроблено більше, ніж за попередні 2 роки",, - наголосив віце-прем`єр-міністр Борис Колесніков після завершення засідання.

Реклама:

За його словами, наступний тест на готовність очікує на Київ, Донецьк, Львів і Харків у вересні 2010 року - тоді Україна повинна буде остаточно "вписатися" в графіки реалізації всіх проектів.

"Якщо ми всі добре працюватимемо, то чемпіонат буде проведено у всіх 4 містах. На даний момент я навіть не бачу можливості, що одне або два міста втратять шанси на Євро", - підкреслив Колесніков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!