Світові інвестори цікавляться Росією

Середа, 2 червня 2010, 10:38

Росія зміцнює позиції в рейтингах світових інвесторів - у 2009 році вона увійшла до першої п'ятірки країн за кількістю залучених нових проектів.

Такі дані оприлюднені напередодні міжнародної інвестиційної конференції, яка відкривається сьогодні в місті Ла-Біль на атлантичному узбережжі Франції, повідомляє агентство ИТАР-ТАСС.

В інтерв'ю агентству один з авторів доповіді, представник аудиторської компанії Ernst & Young, Марк Лермітт відзначив, що, "незважаючи на глобальну економічну кризу, у Росії як і раніше дуже надійні позиції в своєму регіоні".

"За час наших досліджень протягом останніх кількох років ми бачили, як Росія піднімається. Це велика країна, і вона постає як важливий напрям для інвестицій", - сказав він.

Реклама:

За оцінкою дослідника, великі й середні компанії Європи проявляють все більший інтерес до російського ринку.

"Як тільки з відновленням економічного зростання вони зможуть відновити інвестиції, кожне друге підприємство, згідно з проведеними опитуваннями, має намір вкласти кошти в Росії. Європейський бізнес, таким чином, демонструє такий же рівень зацікавленості в російському ринку, як в американському", - підкреслив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!