СБУ порушила справу проти чиновників "Укравтодору"

П'ятниця, 18 червня 2010, 14:31

Служба безпеки України розкрила факти розтрати державних коштів посадовими особами однієї з філій районного дорожнього управління "Укравтодору".

Щодо чиновників порушено кримінальну справу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу УСБУ в Київській області.

Згідно з повідомленням, влітку 2009 року відповідно до розпорядження колишнього керівника районного філії "Укравтодору" була побудована під'їзна асфальтна дороги до одного з мисливських господарств, розташованих у Вишгородському районі Київської області.

"Проте будівництво нової дороги до приватних маєтків поряд з селом Жукин, не тільки не було передбачено планами діяльності і проводилося без відповідної проектної документації, а й взагалі не належить до сфери повноважень філії дорожнього управління. Цей факт не завадив посадовим особам задіяти в будівництві технічні ресурси підприємства і кошти обласного бюджету ", - говориться в повідомленні.

Реклама:

Проти посадових осіб "Укравтодору" СБУ порушила кримінальну справу за розтрату державних коштів у великих розмірах.

За скоєння такого злочину передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За матеріалами, наданими СБУ, прокуратура Київської області висунула посадовим особам звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання службовим становищем).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!