ФДМ буде судитися з власниками "Луганськтепловоза"

Четвер, 17 червня 2010, 20:59

Фонд держмайна подав касацію на рішення Господарського суду Києва, яким ФДМ зобов'язують відшкодувати кошти "Трансмашхолдингу" за попередню купівлю та відчуження акцій компанії "Луганськтепловоз".

Про це повідомив голова ФДМ Олександр Рябченко, пише агентство УНІАН .

За його словами, фонд планує скерувати касаційну скаргу на судове рішення, що зобов'язало його повернути гроші від першого продажу "Луганськтепловоза" його власникові в доларах.

Рябченко відзначив, що відповідно до чинного українського законодавства, гроші колишньому власникові за повернений в держвласність пакет акцій підприємства повертаються виключно за рахунок коштів від повторного продажу підприємства.

Реклама:

Як повідомлялося, 15 червня ФДМ продав 76,001% акцій "Луганськтепловоза" за 410 млн гривень компанії "Брянський машзавод", яка входить до російського "Трансмашхолдингу".

Того ж дня, Рябченко повідомив, що ФДМ має намір виплатити компенсацію Брянському машинобудівному заводу за попередню купівлю та відчуження акцій компанії "Луганськтепловоз" виключно в межах суми, запропонованої росіянами на повторному аукціоні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!