Всеукраїнський Subaru Legacy Test-drive стартував у Хмельницькому ®

Вівторок, 15 червня 2010, 13:55

12 червня 2010 року у Хмельницькому відбувся перший етап всеукраїнського тест-драйв туру Legacy Test-drive.

На спеціально обладнаній ділянці під керівництвом досвідчених інструкторів більш ніж 80 автомобілістів протестували нові автомобілі бізнес-класу Subaru Legacy 2010

Це вже п'яте покоління легендарних автомобілів Subaru Legacy, котрі встановили нові стандарти керованості і безпеки у бізнес-класі.

Нова Subaru Legacy отримала численні нагороди від споживачів та автомобільних журналістів, а також стала автомобілем року у двох країнах. 

Реклама:

Сильними сторонами новинок є динаміка, керованість та комфорт.

Subaru Legacy також один з найбільш безпечних автомобілів у світі, що отримав найвищі оцінки за безпеку від випробувальних центрів EuroNCAP, JNCAP (Японія), IIHS (США), ANCAP (Австралія). 

 

Завдяки Legacy Test-drive автомобілісти змогли відчути переваги унікальних технологій Subaru: симетричного повного приводу Subaru Symmetrical AWD та потужних економічних опозитних двигунів. 

Для тих, хто бажає придбати Subaru Legacy актуального покоління, було розроблено спеціальні програми кредитування і придбання автомобілів за системою trade-in (можливість обміняти власне старе авто на нову Legacy з доплатою). 

Гості могли не лише випробувати найновіші моделі Subaru, але й відпочити всією родиною. 

Subaru Legacy - автомобіль бізнес-класу, що випускається з 1989 року.

З нього почалася історія перемог марки Subaru у ралі (саме за кермом Legacy Колін МакРей вперше переміг на етапі чемпіонату світу з ралі 1993 року), а також встановлені 2 світові рекорди швидкості для серійних автомобілів.

Сьогодні в Україні презентовано п'яте покоління Legacy, доступне в кузовах седан та універсал. 

"Автомобілі Subaru мають кілька унікальних властивостей, відчути які можна лише підчас тесту авто. У всьому світі події, подібні до нашого тест-драйву, є одним з найкращіх способів популяризації марки, що довели свою високу ефективність",- говорить менеджер з маркетингу "Субару Україна" Олег Давиденко..

"Саме тому "Субару Україна" вже втретє організує всеукраїнський тур і дає можливість автолюбителям на власному досвіді переконатися у перевагах технологій Subaru", - наголошує він.

http://www.subaru.ua/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!