Хрещатик увійшов до списку найдорожчих вулиць світу

Понеділок, 14 червня 2010, 20:41

Вулиця Хрещатик у Києві зайняла 48 місце в рейтингу вулиць з найвищими ставками оренди на торгові площі в світі.

Про це йдеться в міжнародному огляді ставок оренди на торгові приміщення на основних торгових вулицях світу, складеному міжнародною консалтинговою компанією Colliers International, повідомляє агентство УНІАН.

Згідно з дослідженням, найдорожчими торговими вулицями станом на весну 2010 року стали: Єлисейські Поля в Парижі (з орендними ставками в розмірі понад 13,5 тис. дол./кв. м/рік), П`ята Авеню в Нью-Йорку (близько 13,5 тис. дол./кв. м/рік з урахуванням 10% падіння ставок за останні 12 місяців) і Рассел Стріт в Гонконзі (12 970 дол./кв. м /рік).

Вулиця Хрещатик у цьому рейтингу посідає 48 місце із ставкою 2,4 тис. дол./кв. м/рік, поступаючись таким містам як Лондон, Мілан, Сідней, Цюріх, Рим, Відень, Берлін, Мюнхен, Москва, Прага, Чикаго, Гельсінкі, Мадрид, Токіо та ін.

Реклама:

У компанії зазначили, що незважаючи на загальне поліпшення економічного становища, рітейлери як і раніше з обережністю розглядають можливості розвитку і відкриття нових магазинів.

"Утім є всі підстави вважати, що найгірше вже позаду, і продавці товарів класу люкс знову розширюватимуть свою присутність. З середини 2009 року інвестори відчувають, що після дворічної перерви споживачі товарів і послуг категорії преміум знов готові витрачати гроші", - вважають аналітики компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: