Клюєв пообіцяв харківському заводу замовлення на 255 мільйонів

Четвер, 10 червня 2010, 16:53

Державне підприємство "Завод імені Малишева" протягом кількох місяців отримає оборонне замовлення на суму 255 млн. гривень.

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв під час відвідування заводу у рамках робочої поїздки до Харкова, повідомляє прес-служба уряду.

Клюєв зазначив, що нині робота над затвердженням державного замовлення в оборонній сфері триває.

"Зараз оборонним замовленням займаються, тому що уряд тільки три місяці, як приступив до роботи. Я думаю, найближчим часом ми це питання вже вирішимо, принаймні, напрацювання вже є, готується проект постанови Кабінету міністрів", - повідомив він.

Реклама:

За словами першого віце-прем'єра, "вже сьогодні до кінця дня" буде погашено заборгованість із зарплат працівникам підприємства у розмірі 7 млн. гривень.

Клюєв також поінформував, що найближчим часом підприємство отримає 118 млн. гривень на модернізацію танка "Оплот".

Крім того, під час перебування на заводі імені Малишева Андрій Клюєв повідомив, що доручив міністру промислової політики найближчими днями погасити заборгованість із виплати зарплати на підприємстві.

"По заводу ім. Малишева склалася непроста ситуація. На сьогодні майже всі борги із зарплати вже виплачені, але залишилося ще сім мільйонів. Я дав доручення міністру промислової політики - і в найближчі дні ці гроші будуть виплачені", - наголосив він.

Як відомо, ДП "Завод ім. Малишева" є одним з найбільших у колишньому СРСР виробників бронетехніки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!