Уряд затвердив порядок фінансування будівництва за бюджетні гроші

Четвер, 10 червня 2010, 12:54

Кабінет міністрів своєю постановою затвердив порядок використання в 2010 році коштів Стабілізаційного фонду для забезпечення громадян житлом.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби міністерства регіонального розвитку та будівництва з посиланням на його главу Володимира Яцубу.

Згідно з повідомленням, постанова, проект якої розроблений Мінрегіонбудом, забезпечить "ефективне використання коштів Стабфонду для забезпечення житлом громадян, які, згідно із законодавством, мають право на його отримання, а також виконання завдань Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки".

Яцуба нагадав, що прем'єр-міністр Микола Азаров доручив кожній області до кінця 2010 року безкоштовно виділити по 10 земельних ділянок під будівництво доступного житла, а вже в 2011 році у державному бюджеті будуть передбачені кошти на спорудження інженерних мереж на цих ділянках.

Реклама:

"Це значно здешевить квадратний метр житла і дасть нам всі підстави і можливості для виконання доручення прем'єр-міністра вийти в 2011 році на обсяги введення в експлуатацію не менше 15 млн. кв.м житла. З існуючим рівнем довіри з боку уряду я оцінюю перспективи виконання завдання як цілком реалістичні", - наведені в повідомленні слова глави Мінрегіонбуду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!