Азаров з Австрією буде робити це, "не поспішаючи"

Четвер, 10 червня 2010, 09:54

Прем'єр-міністр Микола Азаров на зустрічі з австрійським послом Австрії в Україні Йозефом-Маркусом Вукетічем заявив про необхідність активізації двосторонніх відносин та збільшення взаємного товарообігу.

Про це повідомляє прес-служба уряду в середу.

Азаров зазначив, що Україна і Австрія мають хороший потенціал і перспективи розвитку двостороннього співробітництва.

Голова уряду поінформував австрійську сторону про те, що зараз в Україні надзвичайно актуальним є питання радикального оновлення медичної галузі.

За його словами, до цих пір спроби модернізувати сферу охорони здоров'я були безсистемними, мозаїчними і не давали ефекту.

Діючий уряд налаштований реформувати галузь послідовно і системно, для чого готовий скористатися аналітичними, консультаційними, менеджерськими послугами кращих європейських експертів, зазначає прес-служба.

Реклама:

"В Україні є проблема радикального оновлення медицини. Поки всі наші спроби були епізодичними, наприклад, проект з австрійською стороною: безсистемне, непідготовлене рішення призвело до того, що на пройденому етапі проекту ми проблему сільської медицини не вирішили", - наголосив голова уряду.

Він також підкреслив, що для уряду принципово грамотно планувати проекти і діяти за принципом "не поспішаючи, але напевно".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!