Princess Cruises проситься до Чорного моря

Вівторок, 1 червня 2010, 18:44

Компанія Princess Cruises зацікавлена у розширенні своєї присутності на круїзному ринку Чорного моря.

Про під час візиту до Одеського порту заявив представник компанії, директор з організації берегового обслуговування туристів Роб Робертс, повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

У переговорах з менеджером круїзної компанії взяли участь начальник ДП "ОМТП" Микола Павлюк, його перший заступник Юрій Васьков і начальник морського вокзалу Микола Маковецкий.

Розповідаючи про довгострокову програму розвитку круїзного туризму, яку адміністрація Одеського порту реалізує з 1994 року, Микола Павлюк зробив акцент на відновленні членства підприємства в асоціації круїзних портів "Медкруїз", організації конференції Black Sea Cruise, участі порту в міжнародних виставках і конференціях в Майамі, поетапній модернізації пасажирського терміналу на Новому молу, а також про власний турпродукт ДП "ОМТП" - екскурсію "Одеський порт: вчора, сьогодні, завтра", яку щорічно відвідують тисячі туристів, зокрема, іноземних.

Реклама:

Одеський порт має у своєму розпорядженні один з найбільших в Європі морських пасажирських терміналів пропускною спроможністю до 4 млн. туристів на рік.

Компанія Princess Cruises заснована у 1966 році. Вона входить до складу корпорації Carnival Corporation.

Флот компанії налічує 17 океанських лайнерів, дев'ять з яких уже відвідували Одеський порт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!