За півтора року "Донецьк" матиме нову смугу і термінал?

Четвер, 6 травня 2010, 13:33

Новий термінал міжнародного аеропорту "Донецьк" почне роботу до грудня 2011 року.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, йдеться в повідомленні прес-служби президента Віктора Януковича, передає агентство "Українські новини".

Під час робочої поїздки в Донецьку область Янукович ознайомився з перебігом будівництва комплексу об'єктів аеропорту "Донецьк" і заслухав інформацію Колеснікова про будівництво нового термінала й злітно-посадкової смуги.

Зі слів віце-прем'єра, до осені планується завершити покрівельні роботи на новому терміналі, а до кінця 2010 року - будівництво всього приміщення й обладнання його комунікаціями.

Реклама:

"За інформацією Колеснікова, у листопаді 2011 року новий термінал і злітно-посадкова смуга вже працюватимуть", - сказано в повідомленні.

Віце-прем'єр зазначив, що пропускна здатність терміналу становитиме 1,1 тисячі осіб на годину.

Як відомо, у березні донецька фінансово-промислова група "Альтком" допустила можливість перенесення строків завершення реконструкції аеропорту "Донецьк" через проблеми з фінансуванням.

У вересні 2009 року "Альтком" заявив про наміри завершити реконструкцію аеропорту "Донецьк" до 15 січня 2011 року.

У листопаді 2009 року "Альтком" заявив про готовність вкладати власні кошти під гарантії Донецької облради в будівництво термінала в аеропорту "Донецьк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: