"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Ахметова кажуть, що не купували "Запоріжсталь"

Понеділок, 31 травня 2010, 14:11

Група СКМ не є акціонером ВАТ "Запоріжсталь" і не укладала будь-яких договорів з його власниками на покупку акцій підприємства.

Про це повідомляє прес-служба СКМ, коментуючи статтю в "Українській правді" про те, що СКМ уклала договір про наміри купити "Запоріжсталь" і внесла за нього завдаток, однак пізніше власник заводу відмовив холдингу на користь російського "Внєшекономбанку".

"Систем Кепітал Менеджмент" - найбільша керуюча компанія України, 100% акцій якої належать Рінату Ахметову. Ми зацікавлені в достовірному висвітленні діяльності групи СКМ і готові надавати ЗМІ необхідну інформацію та коментарі. Просимо вас у майбутньому, при підготовці матеріалів, які зачіпають бізнес групи СКМ, звертатися за коментарями до нас", - заявили в прес-службі.

Крім того, в СКМ спростували, що Ахметов зібрався судитися з власниками "Запоріжсталі".

"Ні Ахметов особисто, ні група СКМ не подавали жодних позовів до власників "Запоріжсталі" з даного приводу", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше УП писала, що завод "Запоріжсталь" був проданий групі російських інвесторів, інтереси якої представляє Державна корпорація "Внєшекономбанк".

При цьому продавці відмовилися від отриманих раніше 50 млн доларів задатку від холдингу Ахметова і погодилися заплатити за це штраф 50 млн доларів.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: