Мінпаливенерго хоче співпрацювати "на рівних"

Понеділок, 31 травня 2010, 12:27

Міністерство палива та енергетики на переговорах про співпрацю у паливно-енергетичному комплексі (ПЕК) дотримується принципу паритетної участі України у спільних проектах.

Про це йдеться в заяві глави Мінпаливенерго Юрія Бойко щодо участі України у спільних проектах в ПЕК, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що всі проекти, які ми сьогодні з нашими партнерами обговорюємо і реалізуємо, повинні приносити користь нашій країні. Ми чітко виконуємо директиви нашого президента, дотримуючись принципів паритетної участі України у співпраці з партнерами", - цитує сказав він.

За словами міністра, Україна готова брати участь у спільних проектах лише за умови врахування національних інтересів країни.

Реклама:

Раніше глава держави Віктор Янукович неодноразово підкреслював, що співпраця України із партнерами у сфері ПЕК буде будуватися виключно на паритетних і прагматичних засадах, нагадують в Мінпаливенерго.

Як повідомлялося, глава "Газпрому" Олексій Міллер і глава Мінпаливенерго України Юрій Бойко 28 травня в Москві обговорили питання, пов'язані з опрацюванням пропозиції про об'єднання "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: