Томенко не володіє нерухомістю і живе на 373 тисячі

Четвер, 27 травня 2010, 10:55

Заступник голови Верховної ради Микола Томенко у 2009 році одержав 373,221 тис. гривень сукупного доходу, у тому числі 265,221 тис. гривень становила його заробітна плата та 108 тис. гривень - доходи від наукової, викладацької, творчої діяльності.

Про це йдеться у декларації про доходи Томенка, оприлюдненій у четвер у газеті "Голос України", повідомляє агентство "УНІАН".

Сукупні доходи членів родини заступника голови Верховної ради - дружини Валентини та сина Павла становили 72,5 тис. гривень, у тому числі 58,5 тис. гривень - доходи від підприємницької і незалежної професійної діяльності та 14 тис. гривень - заробітна плата.

Згідно з декларацією, Томенко в 2009 році не мав жодних зобов'язань фінансового характеру, у тому числі за кордоном.

Реклама:

Заступник голови Верховної ради також не володіє нерухомим майном.

Водночас у приватній власності членів його родини є квартира площею 52,1 кв. м, а також гараж та інші приміщення площею 255,1 кв. м.

Томенко також не має власного транспортного засобу. Членам його родини належить автомобіль "Тойота Прада" з об'ємом двигуна у 4,0 куб. см.

Крім того, заступник голови Верховної ради не володіє цінними паперами та акціями підприємств, а також не має банківських заощаджень. Водночас члени його родини володіють цінними паперами номінальною вартістю 2,5 тис. гривень, розміщеними за кордоном.

Родина Томенка також зберігає на рахунках в банках та інших фінансово-кредитних установах 82,889 тис. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!