Ахметов купив "Київ"

Вівторок, 25 травня 2010, 18:41

Компанія "ЕСТА Холдинг" завершила операцію з купівлі цілісного майнового комплексу тризіркового готелю "Київ" у Донецьку.

Про це йдеться в прес-релізі компанії "ЕСТА Холдинг", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За інформацією компанії, сума операції склала 24,6 млн. грн.

"Прийняття гостей Євро-2012 на найвищому рівні - одне з пріоритетних завдань готелів групи "ЕСТА". Сьогодні ми беремо на себе зобов'язання з реконструкції готелю "Київ". Ми впевнені, що існуючий досвід дозволить нам створити на його основі висококласний готель, що відповідає світовим стандартам", - зазначив генеральний директор "ЕСТА Холдинг" Микола Нестеренко.

Реклама:

У повідомленні наголошується, що розробка концепції реконструкції вже на фінальній стадії і буде затверджена найближчим часом.

Як повідомлялося, чотириповерховий готель "Київ" загальною площею 5,666 тис. кв. м на 44 номери (одномісні, двомісні, напівлюкс, люкс) розташований на ділянці площею 0,4681 га. Остання реконструкція будівлі проводилася 2004 року.

У серпні 2009 року Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ "Проект-2012", яке пов'язане відносинами контролю з СКМ і "Еста Холдинг", придбати цілісний майновий комплекс КП "Готель "Київ".

Компанія "ЕСТА Холдинг", яка входить до СКМ, в даний час володіє і управляє п'ятизірковими готелями "Донбас Палас" у Донецьку і "Опера" у Києві.

Крім того, до активів групи належить логістичний комплекс (Дніпропетровськ), а також ряд проектів на стадії реалізації. Крім того, група на парітених засадах володіє бізнес-центром "Леонардо" у Києві.

Як відомо, до групи СКМ входять компанії "Метінвест Холдинг", ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, "Сьогодні Мультимедіа", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Рітейл" та інші активи.

100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: