Тимошенко відхрещується від розтрати мільярда

Четвер, 20 травня 2010, 17:46

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко спростовує інформацію голови Рахункової палати Валентини Симоненко про незаконне використання її урядом понад 1 млрд. гривень коштів резервного фонду державного бюджету в 2009 році.

"Я хочу спростувати слова керівника Рахункової палати Валентина Симоненка. На жаль, він є маріонеткою Януковича. Кожна копійка резервного фонду Кабінету міністрів витрачена на державну справу, витрачена за призначенням, і за кожну копійку я готова відзвітувати перед законом", - цитує слова Тимошенко її офіційний веб-сайт.

"Моя "провина" лише в тому, що у важку кризу ми разом тримали країну. Моя "провина" лише в тому, що я вчасно в кризу виплачувала пенсії і зарплати, робила все, щоб країна відчувала себе стабільно і надійно", - підкреслює лідер БЮТ.

Як повідомлялося, у четвер Симоненко заявив, що в 2009 році Кабінет міністрів, очолюваний Тимошенко, з порушеннями чинного законодавства використав понад 1 млрд. гривень коштів резервного фонду державного бюджету.

Реклама:

Він також додав, що результати аудиту, який показав ці порушення, вже направлені до Кабінету міністрів, Генеральної прокуратури та Міністерства охорони здоров'я.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!