"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров очолив орган з питань капіталізації банків

Вівторок, 18 травня 2010, 18:24

Прем'єр-міністр Микола Азаров очолив експертно-аналітичну раду з питань участі держави в капіталізації банків і зробив жорсткішою процедуру ухвалення рішень на засіданні цієї ради.

Про це йдеться в урядовій постанові від 17 травня, повідомляється на Урядовому порталі.

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко і міністр фінансів Федір Ярошенко стали заступниками голови ради.

Крім того, до неї ввійшли радник МВФ Енгін Акджакоджа (за згодою), координатор фінансового і приватного секторів по Україні, Білорусі та Молдові Всесвітнього банку Маріус Вісмантас (за згодою).

Реклама:

З українських чиновників їх доповнили директор Департаменту політики розвитку ринку фінансових послуг Мінфіну Володимир Коцюба, заступник міністра фінансів Андрій Кравець, перший заступник міністра економіки Анатолій Максюта, заступник директора Департаменту з питань участі держави в капіталізації банків Мінфіну Ярослав Матузка.

А також заступник голови НБУ Василь Пасічник (за згодою), голова Наглядової ради Укрексімбанку Ігор Сотуленко, перший заступник голови НБУ Анатолій Шаповалов (за згодою) і начальник Управління фінансової політики Секретаріату Кабінету міністрів Валентина Ящук.

Уряд також вніс зміни до Положення про експертно-аналітичну раду з питань участі держави в капіталізації банків, що стосуються процедури ухвалення рішень.

Тепер засідання ради вважається правомірним, якщо на ньому присутні не менше восьми її членів із правом вирішального голосу. Досі вистачало шести присутніх.

Окрім того, рішення ради вважається прийнятим, якщо за нього проголосували не менше семи присутніх на засіданні членів ради з правом вирішального голосу замість п'яти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!