Медведєв везе з собою Міллера і президента Татарстану

Понеділок, 17 травня 2010, 12:56

У складі офіційної делегації Росії, яка прибуває у Київ разом із Дмитром Медведєвим, 6 міністрів російського уряду.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на джерело зі складу відповідальних осіб за організацію візиту з української сторони.

Згідно з переданим російською стороною офіційним списком членів делегації, разом з Медведєвим до Київ прибудуть глава адміністрації президента Росії Сергій Наришкін, міністр закордонних справ Сергій Лавров, перший заступник голови уряду РФ Ігор Шувалов, міністр оборони Анатолій Сердюков, радник президента РФ, спеціальний представник президента з питань економічного співробітництва з державами-учасницями СНД Віктор Черномирдін.

У складі делегації також посол Росії в Україні Михайло Зурабов, міністр культури Олександр Авдєєв, міністр економічного розвитку Ельвіра Набіулліна, міністр освіти та науки Андрій Фурсенко, міністр енергетики Сергій Шматко, голова правління ВАТ "Газпром" Олексій Міллер, гендиректор Державної корпорації "Росатом" Сергій Кірієнко, а також президент Татарстану Рустам Мінніханов.

Реклама:

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Росії Володимир Путін після зустрічі з українським колегою 30 квітня, на якій ішлося про інтеграцію в ядерній сфері, запропонував також створити спільне підприємство в газовій сфері за участю "Газпрому" і "Нафтогазу".

Також у кінці квітня посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявляв, що Україна і Росія намагаються знайти компроміс у вирішенні питання про володіння АТ "Укртатнафта", який би влаштовував, перш за все, російських інвесторів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: