Григоришин продає майно "Укррічфлоту"

Середа, 12 травня 2010, 09:59

Акціонерна судноплавна компанія (АСК) "Укррічфлот" (Київ) виставила на продаж дві адміністративні будівлі й готель у Києві та річковий теплохід.

Про це повідомляється в оголошенні компанії, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Йдеться про адмінбудівлю на вул. Нижній Вал, 51 загальною площею 9,5 тис. кв. м, яку виставлено на продаж за 19 млн. доларів, будівлю по вул. Братська, площею 1,2 тис. кв. м за 3,5 млн. доларів і діючий готель в парку Дружби Народів, 5, площею 2,6 тис. кв. м, за 15 млн. доларів

Компанія також продає річковий теплохід 1973 року випуску з довжиною і шириною корпусу в 49 м і 8 м відповідно за 600 тис. доларів.

Реклама:

АСК "Укррічфлот" за підсумками 2009 року отримала чистий збиток у розмірі 19,531 мільйона грн., що на 8,1% менше, ніж у 2008 році.

АСК "Укррічфлот", створена 1992 року, є однією з найбільших транспортних компаній України.

До її складу, крім флоту з 200 суден, входять Дніпропетровський, Запорізький, Миколаївський, Херсонський і Чернігівський річкові порти, Запорізький і Херсонський суднобудівно-судноремонтні заводи.

На внутрішньому ринку акціонерне товариство має статус національного перевізника.

Підприємство виконує рейси в басейнах Середземного, Чорного, Азовського, Балтійського і Північного морів, а також річок Дунай, Південний Буг, Дніпро.

З серпня 2007 року АСК "Укррічфлот" входить до Групи компаній "Енергетичний стандарт" російського підприємця Костянтина Григоришина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: