"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Болгарія просуватиме українцям свої харчі

Вівторок, 11 травня 2010, 10:32

Болгарія вирішила просувати різні продукти харчування болгарських фірм на ринках України, Молдови, Хорватії та Росії.

Про спеціальну державну інформаційно-рекламну кампанію оголосило Міністерство сільського господарства і продовольства Болгарії, повідомляє агентство "Укрінформ".

Під гаслом "Євросмак, якість і традиції" болгарське м'ясо і сало рекламуватиметься на ринках України, Росії, Молдови і Хорватії.

Крім яловичини, телятини і свинини, Болгарія має намір експортувати сусідам овочеві консерви, традиційний болгарський соус "Лютеница", компоти, джеми і варення.

Реклама:

Рекламна кампанія розрахована на три роки, призначена розповсюджувачам харчів, власникам продуктових магазинів, а також лікарям, спеціалістам-дієтологам, журналістам і працівникам громадського харчування.

Відомство виділяє кошти на участь болгарських фірм у виставках, ярмарках і дегустаціях, які проходитимуть у різних великих містах і регіонах України.

Представників українських, російських, хорватських, молдавських фірм, що займаються поставками продуктів харчування для мережі великих магазинів, запросять у Болгарію для знайомства з підприємствами харчопрому, їх продукцією і можливостями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!