ДПА розкрила аферу букмекерів на 63 мільйони

П'ятниця, 9 квітня 2010, 14:37 -

Працівники ДПА Оболонського району Києва виявили, що один гральний заклад недоплатив у бюджет 63 мільйони гривень податків зі сплати виграшів своїм відвідувачам.

Про це повідомляє київський прес-центр Державної податкової адміністрації.

Адміністрація перевірила діяльність столичного ТОВ, яке з 2007 року та до заборони грального бізнесу 2009 року проводило азартні ігри у гральних залах та букмекерських конторах.

"Виплату виграшів відповідальні особи грального закладу проводили через реєстратори розрахункових операцій як повернення послуг", - пояснюється в повідомленні.

Реклама:

Податківці встановили, що суми, які видавалися гравцям як повернення послуг, є нічим іншим як виграшами, стверджує прес-служба.

"Підприємство як податковий агент при виплаті виграшів платникам податків-фізичним особам мало здійснювати нарахування податку з доходів фізосіб до бюджету", - зазначають податківці.

Втім, цього гральний заклад, за їхніми словами, не зробив, ухилившись таким чином від сплати податків майже на 21 мільйон гривень. 

Стверджується, що закладу доведеться сплатити до бюджету майже 63 мільйони гривень донарахованих податків та штрафних санкцій.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: