Уряд виділить 26 мільярдів на Євро-2012

Середа, 7 квітня 2010, 14:37

Уряд планує виділити в 2010 році 26 млрд. гривень для підготовки об'єктів інфраструктури до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, повідомляє прес-служба уряду.

За словами Колеснікова, прийнято рішення про виділення 200 млн. гривень з державного бюджету для проведення робіт з підготовки до чемпіонату, зокрема, на реконструкцію Національного спортивного комплексу "Олімпійський", стадіону та аеропорту у Львові, а також будівництво термінального комплексу Донецького аеропорту.

Віце-прем'єр відзначив, що для забезпечення розвитку транспортної інфраструктури приймаючих міст з державного бюджету на будівництво повітряних воріт Донецька і Львова вже 2010 року виділено 188,8 млн. гривень і 30 млн. гривень відповідно.

Реклама:

Крім того, з метою оновлення автобусного, тролейбусного парків у приймаючих містах та забезпечення належної перевезення учасників та гостей фінальної частини Євро-2012 між Кабінетом міністрів та Львівським автобусним заводом 30 березня підписаний меморандум щодо підтримки вітчизняного виробника та закупівлі 1500 автобусів і 500 тролейбусів.

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович заявив, що в 2010 році на підготовку до чемпіонату Європи з футболу 2012 року Україні необхідно виділити 40 млрд. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!