РФ оплатить тільки косметичний ремонт об'єктів ЧФ РФ, які передасть Україні

Вівторок, 6 квітня 2010, 15:43

Російська сторона сплатить косметичний ремонт об'єктів, які будуть передані до комунальної власності Севастополя, а їх капітальний ремонт здійснюватиметься за рахунок української сторони.

Про це заявили учасники засідання спеціальної робочої групи, передає відділ у справах преси й інформації Севастопольської державної міської адміністрації (СМДА), повідомляє finance.ua.

"Сторони домовилися, що Росія надасть технічну документацію на об'єкти, які передбачається передавати в комунальну власність міста", - повідомив перший заступник голови СМДА Володимир Казарін.

Також, як він сказав, досягнута домовленість щодо проведення ремонтних робіт на відповідних об'єктах.

Реклама:

Відак, за російською стороною залишаються оплата всіх поточних витрат, зокрема на проведення косметичного ремонту. Капітальний ремонт цих об'єктів здійснюватиметься за рахунок української сторони, тому що ми приймаємо ці об'єкти на баланс", - повідомив він.

Як відомо, засідання присвячене взаємному визнанню прав і регулюванню відносин власності ЧФ РФ на житловий фонд та об'єкти соціально-побутового призначення в місцях дислокації його військових формувань на території України.

У заході взяли участь представники СМДА, Міністерств закордонних справ України та РФ, командування ЧФ РФ.

Подальше обговорення передачі об'єктів відбудеться в рамках Українсько-російської міжурядової комісії, засідання якої відбудеться наприкінці квітня 2010 року у Москві, повідомляє відділ міськради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!