"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДТЕК виплатить 6,5 мільйона за облігаціями

Четвер, 29 квітня 2010, 20:05

ТОВ "ДТЕК" виплатить 30 квітня дохід за сьомий купонний період облігацій серії "А" і шостий - облігацій серії "D" на загальну суму 6,5 млн. гривень

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на менеджера компанії зі зв'язків з інвесторами та міжнародними ЗМІ Кирила Семенова.

За його словами, виплата буде здійснена відповідно до умов розміщення - в останній день місяця, і складе за серією "А" - 3 млн. 272,5 тис. гривень , або 26,189 гривні на одну облігацію, за серією "D" - 3 млн. 236,25 тис. гривень, або 25,89 гривні на один цінний папір.

Як повідомлялося, у 2008 році "ДТЕК" випустив облігації серій "А" і "D" номіналом 1 тис. гривень на загальну суму 250 млн. гривень.

Реклама:

Прибутковість за цінними паперами на перший-четвертий, з наступним збереженням на п'ятий-восьмий купонні періоди, була встановлена на рівні 10,5% річних.

Згідно з умовами випуску виплата доходу - щоквартальна, передбачена також річна оферта.

Відповідно до проспекту емісії дата погашення запланована на 25 липня 2011 року.

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

Корпоративна структура групи сформована з трьох ланок: холдингова компанія (DTEK Holdings BV, Амстердам), корпоративний центр (ТОВ "ДТЕК", підрозділи якого розташовані в Києві та Донецьку) і розташовані в чотирьох областях України виробничі підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: