Російський авторинок зазіхнув на євролідерство

Четвер, 29 квітня 2010, 10:12

Вже в доступній для огляду перспективі російський авторинок стане найбільшим у Європі.

Про це заявив міністр промисловості і торгівлі РФ Віктор Христенко в Японії, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Там обговорювалися перспективи розвитку співпраці в автомобільній промисловості між країнами. Крім того глава відомства зустрівся з керівництвом компаній "Міцубісі" і "Тойота".

Христенко повідомив, що в Росії нещодавно прийнята Стратегія розвитку автопрому до 2020 року, яка визначає прозору картину розвитку галузі.

"Рішення держави щодо розвитку галузі, прийняті кілька років тому, вже принесли свої плоди. При загальному падінні ринку, частка автомобілів вироблених в Росії, в тому числі й іноземних брендів, зростає", - похвалився росіянин.

Держпідтримка виробників і заходи по захисту ринку, за словами міністра, спрямовані і на захист інвесторів, що працюють на автомобільному ринку Росії, в тому числі японських.

Христенко також наголосив, що відновлення російського ринку цілком прозоре, і в доступній для огляду перспективі він стане найбільшим у Європі.

Реклама:

Чиновник заявив, що відповідно до Стратегії розвитку галузі, прихід іноземних компаній, у тому числі виробників автозапчастин, до Росії й надалі вітатиметься.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!