Путін їде до Києва вдовольнити додаткові апетити

Понеділок, 26 квітня 2010, 10:30

Візит російського прем'єра до Києва відбудеться перед запланованою на вівторок ратифікацією угоди про подовження перебування російського флоту в Криму.

Про це повідомляє "Німецька хвиля".

Очікується, що він зустрінеться з прем'єром та президентом України.

Політолог Олексій Гарань же не виключає, що під час переговорів у Києві йтиметься і про розвиток попередніх домовленостей, досягнутих президентами України й Росії Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим у Харкові.

Реклама:

"Ми знаємо, що у росіян були більшими апетити. Можливо, вони хочуть таки об'єднань авіабудівних комплексів Росії та України", - каже політолог.

Він також не виключає, що угоду про подовження терміну перебування Чорноморського флоту в Криму у вівторок можуть і не ратифікувати, хоча в коаліції й достатньо голосів.

Гарань зауважив, що процедура ратифікації передбачає розгляд угоди у комітетах, чого не дотримано, що дає змогу домагатися денонсування цього рішення.

Водночас політолог Віктор Небоженко прогнозує, що угоду стосовно подовження терміну перебування Чорноморського флоту в Криму у вівторок буде ратифіковано українським парламентом.

Вуличні ж акції протесту, на його думку, нині є неефективними.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!