Цушко працевлаштував у себе половину Тендерної палати?

Субота, 24 квітня 2010, 13:48

У Мінекономіки відбувається масове працевлаштування осіб, які раніше були співробітниками або консультантами в Тендерній палаті України, котра була фігурантом багатьох корупційних скандалів.

Про це пише тижневик "Дзеркало тижня" із посиланням на власні джерела.

Зокрема, за даними співрозмовників видання, на роботу в департамент держзакупівель Мінекономіки були прийняті Сергієнко й Мовчан (адвокати Тендерної палати і Європейського консалтингового агентства), Моторко (колишній працівник палати і помічник депутата-бютівця Лукашука).

Головним інспектором Держфінпослуг стала 33-річна Вікторія Жесан. Раніше вона контролювала держзакупівлі продукції харчової та переробної промисловості і сільського господарства Тендерної палати. 

Реклама:

Крім того, головою Національного агентства з питань акредитації, яке підпорядковано Мінекономіки, було призначено колишнього голову правління Тендерної палати Миколу Товстановського. 

При цьому, за даними джерел газети, звільнення попереднього голови - Дмитра Зоргача - відбувалося з порушенням законодавства: його п'ятирічний контракт ще не закінчився, а у момент звільнення він перебував на лікарняному.

Головою Головспоживстандарту призначено 29-річного Олега Поволоцького, котрий працював донедавна в керівництві ТОВ "Оператор електронної звітності". 

В той же час серед засновників ТОВ "Ефективні інформаційні системи", яке є співзасновником ТОВ "Оператор електронної звітності", значаться люди, які працювали в структурах ТПУ. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!