Янукович розказав, що в Агрофонді бракує сотень тисяч тонн зерна

Четвер, 22 квітня 2010, 20:15

В Аграрному фонді бракує 333 тисячі тонн зерна.

Про це сказав президент Віктор Янукович, повідомляє агентство "Українські новини".

З його слів, про це свідчать попередні результати перевірок, проведені правоохоронними органами й органами контролю з його доручення.

"Як кажуть, догосподарювалися з Аграрним фондом: не знайшли 333 тис. тонн зерна, які там були на обліку, їх зараз там немає", - сказав президент.

Реклама:

Янукович також зазначив, що виявлено порушення, пов'язані з видачею державних актів на землю.

"Ми з вами пам'ятаємо цю ідею, яка піарилася під час видачі державних актів на землю. Завершилося тим, що 171 млн. гривень органами Держказначейства перераховано на рахунки підприємства, у якому такі кошти не враховувалися", - сказав він.

Крім того, президент зазначив, що виявлено нецільове використання банками коштів, виділених урядом на рекапіталізацію.

Янукович зазначив, що слідство ще триває.

Як відомо, 7 квітня 2010 року Кабмін звільнив Володимира Іванишина з посади генерального директора Аграрного фонду, яку він займав із серпня 2007 року, у зв'язку з переходом на іншу роботу.

У березні 2010 року президент Віктор Янукович доручив Генпрокуратурі провести перевірки законності використання Кабміном Юлії Тимошенко резервного і стабілізаційного фондів держбюджету.

Генеральна прокуратура має намір розглянути на колегії підсумки перевірки дотримання бюджетного законодавства урядом Тимошенко 29 квітня 2010 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: