Генпрокуратура перевірить бюджетну дисципліну Тимошенко

Середа, 21 квітня 2010, 13:18

Генеральна прокуратура 29 квітня розгляне питання дотримання бюджетної дисципліни Кабінетом міністрів Юлії Тимошенко.

Про це заявила заступник генпрокурора Тетяна Корнякова, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Корнякова відзначила, що наразі Генпрокуратура проводить перевірку дотримання бюджетного законодавства.

"Перевіряються акти КРУ, які надійшли до Генпрокуратури, і за кожним фактом, безумовно, викликають посадових осіб ... Ніхто нікого не допитує, просто людей запитують, задають їм питання, вони пояснюють свою позицію - законно, незаконно, от і все, що відбувається", - сказала вона.

Реклама:

Коментуючи заяву лідера опозиції Юлії Тимошенко про початок репресій, Корнякова зазначила: "Ніяких репресій немає, але 29 (квітня) буде колегія Генпрокуратури, на якій буде розглянуто питання дотримання бюджетного законодавства, тобто будуть проаналізовані всі акти КРУ, тобто результати перевірки будуть розглянуті. Ми запрошуємо вас на цю колегію, і ви почуєте конкретні результати", - зазначила вона.

Як повідомлялося, раніше стало відомо, що ГоловКРУ і Генпрокуратура перевіряють законність збільшення статутного капіталу НАК "Нафтогаз України", яке в лютому 2009 року ініціював Кабінет міністрів Юлії Тимошенко.

Крім того, контролюючі та правоохоронні органи проводять перевірки в трьох банках, які були рекапіталізовані 2009 року попереднім урядом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!