"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прем'єр узяв Кінаха розробляти закони

Вівторок, 20 квітня 2010, 16:40

Представники Українського союзу промисловців і підприємців розроблятимуть проекти нормативно-правових актів і пропозицій у питаннях регулювання економічної діяльності.

Про це йдеться в меморандумі про партнерство і співпрацю між Кабміном і союзом, який підписали прем'єр-міністр Микола Азаров і президент УСПП Анатолій Кінах, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Меморандум передбачає залучення представників союзу до розгляду питань удосконалення системи оподаткування, оптимізації порядку сплати внесків на страхування, протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств.

Крім того, УСПП допомагатиме в реформуванні дозвільної системи у сфері господарської діяльності та упорядкування системи ліцензування, в розробці єдиної державної політики у сфері захисту та підтримки національного товаровиробника.

Реклама:

Також підприємців долучатимуть до забезпечення захисту інтересів вітчизняних товаровиробників на зовнішніх ринках, розробки та стимулювання виконання виробничої програми імпорту.

Меморандум передбачає, що у разі потреби Кабмін і УСПП можуть створювати робочі групи, комісії та інші дорадчі органи для проведення експертиз проектів нормативно-правових актів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!