"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Опозиція блокує трибуну, бо злякалася виступу Бойка?

П'ятниця, 2 квітня 2010, 13:05

Депутати від БЮТ заблокували трибуну парламенту, щоб не дати міністру палива та енергетики Юрію Бойку оприлюднити дані про провальну роботу попереднього уряду в паливно-енергетичній сфері.

Про це під час брифінгу у Верховній раді заявив депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє агентство "Українські новини".

"Сьогодні мала бути "година уряду", і міністр енергетики Бойко повинен був розповісти про ситуацію на газовому ринку, про хід переговорів по газу з Росією. І страх перед тим, що Бойко розповість правду про те, що творила на енергетичному ринку Тимошенко, підштовхнуло їх до такого безпрецедентного кроку, коли в Страсну п'ятницю вони заблокували трибуну", - сказав він.

У свою чергу спікер парламенту Володимир Литвин також висловив своє здивування діями опозиції.

Реклама:

"Нарешті реалізується норма про "день уряду", яка, між іншим, при попередньому уряді не працювала. Сьогодні повинен був виступати з трибуни міністр Бойко, відповідати, між іншим, на питання опозиції. І що ми бачимо? Вони заблокували трибуну", - наголосив він.

Як відомо, під час так званої "години уряду" у п'ятницю міністр палива і енергетики Юрій Бойко повинен був відповісти на запитання депутатів щодо переговорів з газових питань у Москві.

Виступ міністра був зірваний через те, що депутати від фракції БЮТ з самого ранку заблокували парламентську трибуну.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!