Інвестиції в Дніпропетровський аеропорт до 2012 року оцінено в мільярд

Четвер, 15 квітня 2010, 18:34

Інвестиції в розвиток Дніпропетровського аеропорту до 2012 року перевищать 1 млрд. гривень.

Такими є підсумки виїзної наради представників Дніпропетровської облдержадміністрації з керівництвом авіакомпанії "Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням прес-служби Дніпропетровської ОДА, проект розвитку аеропорту передбачає будівництво нової злітно-посадочної смуги довжиною 3200 м і шириною 60 м, реконструкцію руліжних доріжок і перонів, а також зведення нового пасажирського терміналу пропускною здатністю 1 тис. осіб на годину.

"Велику частину запланованого обсягу робіт планується виконати до початку проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012", - говориться в прес-релізі.

Реклама:

Авіакомпанія "Дніпроавіа" здійснює регулярні та чартерні авіарейси сполученням з країнами Європи, Близького Сходу, СНД, а також усередині країни.

На сьогодні парк "Дніпроавіа" складається з шести Boeing-737 різних модифікацій, 11 Embraer-145 і одного Boeing-767.

Дніпропетровський аеропорт має злітно-посадочну смугу довжиною 2850 м і шириною 45 м, а також пасажирський термінал з максимальною пропускною спроможністю 700 осіб на годину.

94,572% акцій "Дніпроавіа" належать ТОВ "Галтера".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: