"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-гендиректор будівництва "Донбас-Арени" очолив агентство із підготовки до Євро-2012

Вівторок, 13 квітня 2010, 16:27

Кабінет міністрів призначив Володимира Ковалевського головою новоствореного Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Це закріплено урядовим розпорядженням №828-р від 12 квітня, оприлюдненим на веб-сайті Кабміну.

Водночас розпорядженням №827-р уряд звільнив Ковалевського з посади заступника міністра Кабінету міністрів - директора координаційного бюро з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року при секретаріаті Кабінету міністрів у зв'язку з ліквідацією бюро.

Як відомо, Ковалевський був генеральним директором будівництва стадіону "Донбас-Арена" у Донецьку.

Реклама:

Як повідомлялося, в листопаді 2008 року уряд прийняв рішення ліквідувати в триденний термін Національне агентство з підготовки та проведення в Україні Євро-2012, очолюване Євгеном Червоненком, і створити замість нього координаційне бюро у складі секретаріату Кабінету міністрів з питань проведення чемпіонату.

Головою створеного бюро був призначений Ілля Шевляк, який працював до цього першим заступником міністра з питань сім'ї, молоді та спорту.

15 березня 2010 року уряд прийняв відставку Шевляка і 22 березня призначив Ковалевського заступником міністра Кабінету міністрів - директором координаційного бюро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!