УРЯД ВИДІЛИВ 440 МІЛЬЙОНІВ НА ПОРЯТУНОК КАЛУША

П'ятниця, 5 березня 2010, 16:17

Уряд виділив з резервного фонду державного бюджету 440 млн. грн. на вирішення екологічних проблем міста Калуш Івано-Франківської області.

Про це повідомив міський голова Калуша Ігор Насалик, передає агентство УНІАН.

"Це диво, що нам затвердили фінансування. Тепер потрібно лише освоїти ці кошти. Жоден міністр не утримався, уряд одноголосно підтримав виділення коштів Калушу", - сказав голова.

Ві накож повідомив, що уряд вирішив виділити 440 млн. грн. із резервного фонду держбюджету.

Реклама:

"Ці кошти мають надійти найближчим часом єдиним платежем. Решта з близько 630 млн. грн. будуть передбачені у бюджеті 2010 року", - пояснив мер.

За його словами, освоюватиме кошти Калуський міськвиконком. Міська влада уже звернулася у Контрольно-ревізійного управління та Рахункової палати, які мають забезпечити контроль за їх використанням.

Насалик подякував міській раді, яка прийняла рішення про проведення референдуму, що привернув увагу центральної влади до екологічних проблем міста, став відправною точкою для усіх наступних кроків і рішень.

Як повідомлялося, 12 лютого 2010 року Верховна рада ухвалила закон, яким затверджено указ Президента про оголошення територій міста Калуш та сіл Кропивник і Сівка-Калуська зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: