Українські фондові індекси неупинно ростуть

П'ятниця, 5 березня 2010, 12:55

Український фондовий ринок продовжує невпинно зростати, практично ігноруючи динаміку зовнішніх ринків.

Про це ідеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Індекс УБ в першій половині торговельної сесії додає біля 2,2%, торгуючись в районі позначки 1915 пунктів за індексом УБ.

"Мета руху в районі позначки 1980 пунктів, у разі збереження подібних темпів росту, буде досягнута протягом декількох торгових днів. Саме від цього опору можна очікувати деяку корекцію на ринку акцій", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

Реклама:

Більшість ліквідних акцій ростуть в межах 2-4%.

Лідерами торгів є акції ГМК, акції деяких генерацій. У тіні залишаються акції вагонобудівних заводів, активний ріст яких, за умови збереження попиту на акції, можна очікувати наступного тижня.

Так само можна очікувати зростання в акціях Сумського НВО ім Фрунзе.

На відміну від українського фондового ринку, Європа і Америка демонструють більш стриману динаміку основних фондових індикаторів.

У п'ятницю буде опубліковано ключовий звіт по ринку праці в США. О 15.30 за київським часом будуть названі цифри за рівнем безробіття за попередній місяць.

У Європі темою № 1 залишається ситуація навколо Греції. У четвер були розміщені десятирічні боргові зобов'язання Греції, попит на який склав рекордну суму з причини високих ставок і невеликого обсягу розміщення.

Таким чином, побоювання можливого дефолту Греції у інвесторів зменшуються. Проте датою відсічення з питання Греції залишається 15 березня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: