Литвин передав закон про держзакупівлі Януковичу

П'ятниця, 5 березня 2010, 11:59

Скандальний закон про новий порядок проведення державних закупівель товарів і послуг 4 березня надійшов на підпис до адміністрації президента.

Об це пише газета "Дело" із посиланням на співавтора документа - депутата від Партії регіонів Ірину Горіну та представнику Блоку Юлії Тимошенко в парламентському комітеті з економічної політики Антона Яценко.

Документ пролежав у Верховній раді два тижні, після того як за його прийняття 11 лютого проголосував парламент, нагадує видання.

Зволікання не було марним - якби спікер Володимир Литвин відправив закон на підпис президенту відразу (до 25 лютого), він опинився б на столі у колишнього глави держави Віктора Ющенка, який міг накласти вето на документ.

Реклама:

Однак з приходом на Банкову Віктора Януковича у законопроекта з'явився шанс. Партія регіонів, яку до недавнього часу очолював нинішній президент, більшістю голосів підтримала закон, і немає підстав, що колишній лідер не доведе справу до кінця.

Тепер, після надходження проголосованого закону з Верховної ради, у нового президента, згідно з Конституцією, є 15 днів на його підписання.

Як повідомили виданню у приймальні першого заступника голови адміністрації президента Ірини Акімової, рішення глави держави слід очікувати наступного тижня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: