У Януковича порахували, скільки коштує відпустка Тимошенко

Четвер, 4 березня 2010, 13:08

Відпустка виконуючої обов'язки прем'єр-міністра Юлії Тимошенко обійдеться державі у понад 20 тис. гривень.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Кілька днів тому Тимошенко на всю Україну гучно заявила, що в ту ж мить, як парламент висловить недовіру уряду, вона негайно піде у відставку. Замість цього пішла у відпустку. Оплачувану. Навіть дуже оплачувану, тому що державі її відпустка обійдеться в більш ніж 20 тис гривень", - сказала вона.

При цьому Герман висловила здивування, чому український народ повинен платити за відпочинок Тимошенко "такі великі гроші".

Реклама:

За її словами, якщо Тимошенко при цьому пошлеться на закон, то інший закон - про підвищення мінімальних пенсій і зарплат "для простих людей вона не виконувала".

"Але про себе вона не забула. І для виправдання власних привілеїв в час, коли прості люди бідують, Тимошенко знайде будь-які слова ... тому що для Тимошенко слова, як у Івана Франка: "слова - полова".

Як повідомлялося, 3 березня Верховна рада висловила недовіру Кабінету міністрів під керівництвом Юлії Тимошенко.

За підрахунками газети "Дело", відставка уряду Тимошенко спричинить бюджетні витрати на суму близько 17 млн. гривень, а також виділення колишнім керівникам низки державних дач.

Управління у зв'язках із ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів в четвер повідомило, що обов'язки прем'єр-міністра до формування нового уряду покладено на першого віце-прем'єра Олександра Турчинова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!