У дечому Львів є найбільш готовим до Євро-2012 - чиновник

Середа, 31 березня 2010, 18:24

Львів успішно виконує більшість вимог УЄФА, а Міжнародний олімпійський комітет не достатньо пильно слідкує за готовністю міста приймати європейську футбольну першість.

Про це заявив директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний, повідомляє міська прес-служба.

"Відомо, що Львів має найкращу позицію серед українських міст щодо готелів - для розміщення цільових груп УЄФА законтрактовано вже 92% номерів.

Щодо решти 8% місто надало чіткі гарантії УЄФА, і це не враховуючи резерв серед готелів, що будуються.

Реклама:

Забезпечення міста громадським транспортом під час змагання також, як повідомив чиновник, чітко розраховано.

"Стадіон знаходиться на в'їзді до міста, що дозволяє розвантажити історичну частину та забезпечити зручне пересування гостей містом. 2009 року ми визначили, на скільки одиниць збільшиться рухомий склад транспорту та скільки автобусів потрібно додатково винайняти на час турніру", - сказав він.

Для цього в раді обіцяють працювати з ЛАЗом, оскільки з цим підприємством підписано меморандум уряду щодо забезпечення транспортом чемпіонату, а також з іноземними партнерами.

"Зокрема, німецьке місто Ляйпціґ готове надати для Львова 100 автобусів у користування під час турніру", - розповів Засадний.

Як відомо, прес-служба МОК "Євро-2012 Україна" розповсюдила відомості з занепокоєнням щодо підготовки Львова до першості у готельній сфері, ситуації із розміщенням вболівальників та громадським транспортом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: