"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Evraz не планує продаж українських активів

Середа, 31 березня 2010, 11:37

Evraz Group не планує продавати активи в Україні.

Про це заявив президент Evraz Олександр Фролов під час телефонної конференції в середу, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми вважаємо, що у нас в Україні досить добрий набір активів, який потребує модернізації. Думаю, що ми будемо здатні довести активи до нормального стану, оскільки ми вважаємо Україну тим регіоном, де є всі передумови для виробництва сталі - руда, вугілля, дешева робоча сила", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи була здійснена покупка української компанії "Індустріальний союз Донбасу" на користь Evraz, він заявив, що це чутки.

Реклама:

Як повідомлялося, у січні 2010 року 50% +2 акції ІСД придбав консорціум інвесторів на чолі з власником швейцарського трейдера Carbofer, екс-співвласником Evraz Олександром Катуніним за фінансової підтримки російського Внєшекономбанку.

Власниками 49,99% акцій ІСД залишаються діючі акціонери - Сергій Тарута й Олег Мкртчан.

Учасники ринку називали можливими кінцевими покупцями 50% + 2 акції української корпорації Evraz Group або її акціонерів.

В Україні Evraz належать ГЗК "Суха Балка" (99,25% акцій), Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського (95,57%), коксохімзаводи "Баглейкокс" (93,74%), "Дніпрококс" (98,65%) і Дніпродзержинський (93,83%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: