Карпатські летовища віддали Коломойському

Вівторок, 30 березня 2010, 18:11

На конкурсі з передачі у концесію Івано-Франківського аеропорту перемогло ТОВ "Скорзонера".

Про це повідомив керівник фракції БЮТ в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк, інформує агентство ZAXID.NET.

"За підсумками конкурсу, в якому взяли участь два підприємства, переможцем визнане товариство "Скорзонера". Рішення комісія прийняла одноголосно", - розповів Романюк.

За його словами, право концесії виборювали дві фірми - "Скорзонера" та "Нафтохімік Прикарпаття".

Реклама:

"Конкурсна комісія дала доручення підготувати відповідний проект рішення на сесію обласної ради. В документі повинна бути чітко визначена щомісячна та щоквартальна концесійна сума плати", - розказав депутат.

Також Романюк повідомив, що існує затримка у визначенні концесійної вартості об'єкта через відсутність відповідного коефіцієнта, який визначає і подає Кабмін. Цей коефіцієнт комісія чекає, за його словами, з дня на день.

Проте, комісія вже чітко встановила мінімальну суму об'єкта. Вона становить 42 млн. грн.

"Категоричною умовою облради є збереження цільового використання об'єкта. Зокрема - цивільного аеропорту у селі Черганівка Косівського району та цивільного аеропорту в місті Коломия", - заявив БЮТівець.

Як відомо, ТОВ "Скорзонера" створили 2000 року, а через рік воно розпочало будівництво гірського курорту "Буковель", Власником і "Скорзонери", і "Нафтохіміка Прикарпаття" є група "Приват" дніпропетровця Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: