У Черновецького погрожують "Нафтогазу" судом

Середа, 3 березня 2010, 12:32

Київська міськдержадміністрація змушена звернутися до прокуратури і суду, якщо НАК "Нафтогаз України" продовжить обмежувати подачу газу АК "Київенерго".

Про це заявив перший заступник мера Києва Анатолій Голубченко, коментуючи скорочення обсягів поставок газу на київські ТЕЦ, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Нафтогаз" не має жодних підстав для зменшення обсягів газу. Якщо вони будуть це робити, ми звернемося до прокуратури та суду", - зазначив Голубченко.

За його словами, згідно з Меморандумом, який був підписаний між міськадміністрацією, "Київенерго" і "Нафтогазом" 2009 року, "Нафтогаз" повинен забезпечити подачу газу до 1 травня.

Реклама:

Чиновник також підкреслив, що і "Київенерго", і міськдержадміністрація виконують зобов'язання, передбачені цим Меморандумом.

За словами Голубченка, скорочення обсягів поставок газу не вплинуло на температурний режим.

При цьому чиновник висловив сподівання, що з настанням холодів "Київенерго" отримуватиме достатній обсяг "блакитного палива".

Як повідомлялося, з 23 лютого ВАТ "Київтрансгаз" у примусовому порядку скорочує постачання природного газу на ТЕЦ АК "Київенерго".

При цьому в компанії не виключили, що якщо тиск газу на ТЕЦ "Київенерго" знизиться до мінімально можливого рівня, кияни залишаться без гарячої води.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!