"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тигіпко вже "дерегулює економіку"

Понеділок, 29 березня 2010, 19:09

Дерегуляція економіки вже розпочалась. Запровадження електронної реєстрації підприємств суттєво зощадить час і кошти підприємців.

Так висловився віце-прем'єр-міністр Сергій Тигіпко, повідомляє урядова прес-служба.

Відповідний законопроект був розглянутий на засіданні урядового комітету з питань реформ і готується до затвердження Кабінетом міністрів. 

За словами Тігіпка, прийняття цього законопроекту суттєво скоротить кількість і зменшить тривалість реєстраційних процедур та позитивно вплине на інвестиційний клімат.

Реклама:

"Ми збільшуємо не лише прозорість реєстраційних процесів, а й гарантії захисту майнових прав власності юридичних осіб та їх власників. Махінації рейдерів, пов'язані з підробкою реєстраційних документів, значно скоротяться", - обіцяє віце-прем'єр-міністр.

Крім того, на його думку, значно скоротяться корупційні прояви, оскільки буде виключений безпосередній контакт заявника із державним реєстратором.

"Доведеться пройти складний шлях руйнування адміністративних бар'єрів, що заважають розвитку підприємництва. Внаслідок реформи ми очікуємо розвитку малого і середнього бізнесу, зменшення безробіття і врешті-решт - збільшення бюджетних надходжень", - зауважив Тігіпко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!