Родовід Банк спростовує інформацію про знищення документів

П'ятниця, 26 березня 2010, 10:45

Родовід Банк спростовує інформацію про знищення документів, що стосуються його рекапіталізації.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

"Щодо заяви представників Контрольно-ревізійного управління про ліквідацію документів з рекапіталізації Родовід Банку тимчасова адміністрація повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності", - вказується в повідомленні.

Як відомо, повідомлення про спробу знищити документи з рекапіталізації фінустанови з'явилася у ЗМІ 25 березня з посиланням на представників ГоловКРУ.

Реклама:

За даними банку, планові перевірки органами Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ проводяться відповідно до поданих Родовід Банком заяв щодо неплатоспроможних клієнтів та їх неліквідних застав.

Тимчасова адміністрація Родовід Банку також заявляє про готовність надавати повну інформацію та співпрацювати з Головним Контрольно-ревізійним управлінням.

"Родовід Банк розраховує, що при формуванні ревізійної комісії банку представник ГоловКРУ увійде до її складу, що дозволить розкривати інформацію в оперативному режимі і уникнути непорозумінь у майбутньому", - резюмується в повідомленні.

Родовід Банк заснований в 1990 році. Бере участь в урядовій програмі рекапіталізації банків. Уряд отримав під контроль 99,99% акцій банку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!