"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд знову звільнив голову Держзв'язку

Четвер, 25 березня 2010, 15:12

Кабінет міністрів призначив на посаду заступника міністра транспорту та зв'язку України - голови Державної адміністрації зв'язку Сергія Краснокутського, який раніше займав посаду заступника міністра економіки.

Про це повідомили в адміністрації, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Натомість Микола Гончар, повторно звільнений урядом 24 березня 2010 року з цієї посади після відновлення на посаді минулого тижня називає своє звільнення незаконним.

"Вночі на 24 березня 2010 року невстановленими працівниками Кабінету міністрів підготоване рішення про моє звільнення, після чого воно було включено в загальний пакет більш ніж 200 кадрових рішень, представлених на затвердження", - розказує Гончар.

Реклама:

Це рішення, вважає він, не погоджене ні з прем'єр-міністром, ні з президентом", - йдеться в його заяві для преси.

Гончар пов'язує обидва звільнення зі своїм протистоянням з головою правління ВАТ "Укртелеком" Георгієм Дзеконом, якого Гончар спробував звільнити з посади, ще обіймаючи посаду заступника міністра при уряді Юлії Тимошенко.

"Незалежно від того, як вирішиться ситуація, боротьба за усунення керівництва "Укртелекому" триватиме. Ця лінія схвалена Кабінетом міністрів", - зазначає Дзекон.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!