Азаров конструктивно поспілкувався з Міллером

Четвер, 25 березня 2010, 14:51

Прем'єр Микола Азаров у ході робочої поїздки в Москву провів зустріч у вузькому колі з главою правління "Газпром" Олексієм Міллером.

Про це повідомив прес-секретар українського прем'єра Віталій Лук'яненко, інформує агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, у бесіді з української сторони брав участь міністр палива й енергетики Юрій Бойко, а з російської - заступник голови правління "Газпрому" Олександр Медведєв і генеральний директор "Газпромтрубінвест" Кирило Золотов.

Лук'яненко додав, що зустріч пройшла конструктивно, і наступним пунктом у програмі візиту глави українського уряду, що проходить за графіком, є зустріч із главою уряду РФ Володимиром Путіним.

Реклама:

Прес-секретар нагадав, що напередодні Азаров повідомив, що хотів би обговорити з російським колегою широке коло питань, приділивши особливу увагу газовій темі, але, разом з тим, не обмежуючи перелік тем лише цією сферою.

Як уточнив співрозмовник в українській делегації, у Києва є дуже серйозні пропозиції російським партнерам по модернізації української ГТС, оскільки очевидно, що при такому підході більш економічно ефективного і вигідного маршруту постачання газу в Європу попросту не існує і не буде існувати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: