Мережу заправок Коломойського визнали банкрутом

Четвер, 25 березня 2010, 09:21

Господарський суд Києва почав процедуру банкрутства мережі автозаправних станцій ANP, яка належить до сфери впливу дніпропетровської групи "Приват".

Про це пише газета "Дело" із посиланням на фінансового директора медіа-агенції Perekhid Outdoor Юрія Переходько.

Видання нагадує, що слухання справи за позовом медіа-агенції до мережі в Господарському суді Києва відбулося на початку березня.

Але розгляд справи був перенесений за клопотанням відповідача на середину місяця.

Реклама:

Рішення Господарського суду Києва зовсім не означає, що рекламістам вдасться отримати борг з боку замовника, загальна сума якого становить близько 800 тис. гривень.

За словами Переходька, відповідач активно протистоїть початку процедури банкрутства.

"Медіа-агенція рекомендувала суду призначити арбітражного керуючого, але ця пропозиція була відхилена, і посаду розпорядника майна посіла третя особа. Цей факт ставить під сумнів легітимність прийнятого рішення та законність подальшої процедури банкрутства", - стверджує він.

Як уже повідомлялося, конфлікт між Perekhid Outdoor та ANP розгорівся з приводу несплати розміщених агентством бігбордів з рекламою мережі АЗС.

Судовий розгляд між сторонами триває вже більше року. Perekhid Outdoor вже тричі вигравала суди, у тому числі і вищої інстанції. У свою чергу, "Альфа-Нафта" (ТМ ANP) визнала свою боргове зобов'язання, але так його і не сплатила.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: