"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров і Путін зібралися вирішувати газові проблеми

Четвер, 25 березня 2010, 08:57

Прем'єри Росії і України Володимир Путін і Микола Азаров у четвер обговорять питання виробничої кооперації і газову проблематику.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу російського уряду.

"Зокрема, планується обговорити широке коло питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, в тому числі в енергетиці, включаючи газову проблематику", - йдеться у повідомленні.

Також будуть розглянуті перспективи подальшого просування російсько-української виробничої кооперації, в першу чергу, у високотехнологічних галузях - авіабудуванні, освоєнні космосу, ядерній енергетиці.

Реклама:

"Очікується, що Путін і Азаров узгодять терміни проведення та порядок денний шостого засідання Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії", - наголошується у повідомленні.

Як відомо, раніше Азаров заявив, що українська делегація вирушить до Москви "для переговорів щодо перегляду українсько-російських газових домовленостей".

Крім того, перший віце-прем'єр Андрій Клюєв заявляв, що українську ГТС планується передати в концесію після створення консорціуму і відповідний закон "фактично готовий".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!